Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

"Deep inside" με πρωταγωνιστή τον.. Νίνη

Πρωταγωνιστής σε βιντεοκλίπ ο άσος του Παναθηναϊκού Σωτήρης Νίνης. Οσο απίστευτο και αν φαίνεται, είναι αλήθεια, αρκεί κάποιος να αναζητήσει στο Διαδίκτυο το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Deep inside» του ταλαντούχου τραγουδιστή και συνθέτη Κλέιντι Λούπα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει να το απολαμβάνει, καθώς ποζάρει με άνεση στον φακό σαν σωστός επαγγελματίας ηθοποιός ή μοντέλο. Χωρίς άγχος και με ιδιαίτερη αφοσίωση σε αυτό που έχει κληθεί να κάνει, ο Σωτήρης Νίνης -όπως φαίνεται στα πλάνα του βιντεοκλίπ- χαίρεται την παρέα των φίλων του στο στούντιο, όπου ηχογραφήθηκε και το τραγούδι.

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ
Ο ποδοσφαιριστής και ο τραγουδιστής του «Deep inside» γνωρίζονται από τα παιδικά τους χρόνια, ενώ και οι δύο από τότε ένιωθαν την ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο. Για αρκετά χρόνια είχαν και τον ίδιο προπονητή, μέχρι την ημέρα που ο Κλέιντι Λούπα τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την μπάλα και να αφοσιωθεί στην κολύμβηση.

Οπως αποκαλύπτει στην «Espresso της Κυριακής», η σκέψη να πρωταγωνιστήσει ο Σωτήρης Νίνης στο ολοκαίνουργιο βιντεοκλίπ ήταν μια αυθόρμητη ιδέα, που γεννήθηκε την ημέρα που ο γνωστός ποδοσφαιριστής επισκέφτηκε το στούντιο για να ακούσει το νέο τραγούδι του φίλου του:

«Με τον Σωτήρη είμαστε χρόνια φίλοι. Οι γονείς μας εργάζονταν στο ίδιο μαγαζί στο Κολωνάκι, με αποτέλεσμα να γνωριστούμε και να δεθούμε. Για κάποιο διάστημα μας προπονούσε και ο ίδιος προπονητής, ενώ μετά τον τραυματισμό μου χαθήκαμε. Βρεθήκαμε ξανά έπειτα από χρόνια και κολλήσαμε πάλι».

Ο Κλέιντι συμβουλεύεται τον φίλο του: «Είναι λίγο μικρότερος από μένα ο Σωτήρης, είναι σπάνιο παιδί και τον αγαπώ πολύ. Κάθε φόρα που γράφω ένα τραγούδι είναι από τους πρώτους που μου λένε τη γνώμη τους. Τον εμπιστεύομαι πολύ».

Το βιντεοκλίπ με τις σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Σωτήρης Νίνης, όπως μας εξηγεί και ο Κλέιντι Λούπα, γυρίστηκαν στο στούντιο ηχογράφησης μια μέρα που τους είχε επισκεφτεί ο ποδοσφαιριστής. «Δεν είχαμε προγραμματίσει τίποτε. Απλώς, όπως όλοι γνωρίζουν, είχε τραυματιστεί και μας επισκέφτηκε την περίοδο που βρισκόταν στην ανάρρωση. Ετσι σκεφτήκαμε να γυρίσουμε κάποιες σκηνές μαζί. Τον ευχαριστώ πολύ που δεν μας το αρνήθηκε και δέχτηκε να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...