Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Βιεϊρίνια, δεν πουλά ο ΠΑΟΚ

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια προχώρησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ λένε πως μέσω τρίτων έφτασε πρόταση, αλλά η οποία δεν αξίζει να ασχοληθούν μαζί της.

Από την ημέρα που ο Θοδωρής Ζαγοράκης πραγματοποίησε τη συνέντευξη Τύπου στην οποία είπε ότι ίσως ο Δικέφαλος του Βορρά πουλήσει παίκτες εάν χρειαστεί, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα (λογικό άλλωστε) που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών προς το πρόσωπο του Βιεϊρίνια.

Το Σάββατο (24/12) αυτά είδαν ξανά το φως της δημοσιότητας, με αναφορά πως υπό προϋποθέσεις ο Πορτογάλος θα μπορούσε να κατέβει στο Λιμάνι και να φορέσει τη φανέλα με τον δαφνοστεφανομένο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λένε πως δεν μπορούν να εξηγήσουν τη συντήρηση αυτού του «αστικού μύθου» περί ενδιαφέροντος τους για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να διαψεύσουν για άλλη μια φορά τα σενάρια που εμφανίστηκαν.

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένοι ακόμη και οριστική προσφορά να έχουν στα χέρια τους να μην δώσουν… τσάμπα τον παίκτη. Είναι λογικό, άλλωστε, πως με το υψηλό ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπό του να είναι πολύ πιο απαιτητικοί με τον Ολυμπιακό, σε σχέση με ομάδες του εξωτερικού.

Ετσι εξηγούν στη Θεσσαλονίκη και τις προσεκτικές -όπως τις χαρακτηρίζουν- κινήσεις των Ερυθρόλευκων για τον Βιεϊρίνια. Μάλιστα, αναφέρεται πως οι Πειραιώτες δεν θέλουν να εκτεθούν και να μπουν σε μία διαδικασία συζητήσεων, από τις οποίες μπορούν να βγουν χαμένοι μέσω της δημοσίευσης του ενδιαφέροντος και πως θα προχωρήσουν σε κάποια κίνηση μόνο όταν διαπιστώσουν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αποκτήσουν τον παίκτη.

Επιπλέον, λέγεται πως μέσω τρίτων, ο Ολυμπιακός μετέφερε στον ΠΑΟΚ την πρότασή του για την απόκτηση του Βιεϊρίνια. Αυτή ήταν περίπου 1,5 με 2 εκατομμύρια ευρώ σε ρευστό και τον Γιάννη Φετφατζίδη ως έμψυχο αντάλλαγμα, τον οποίο δεν φαίνεται να υπολογίζει ιδιαίτερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...