Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο! Έπεσε μόνος του στη "φάκα" της Αστυνομίας - Πήγε στη δίκη της υπόθεσής του γιατί... φαντάστηκε ότι δε θα τον αναγνωρίσουν!

Σαν τον "ποντικό στη φάκα" συνελλήφθη ο τέταρτος, που φέρεται να είναι μέλος του κυκλώματος διακίνησης παράνομων μεταναστών με έδρα τη Κρήτη, που αποκαλύφτηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν εντοπίστηκε δουλεμπορικό σκάφος ανοιχτά της νήσου Ντία.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, πρόκειται για τον δεύτερο Έλληνα του κυκλώματος, ο οποίος σήμερα το πρωί πήγε στα δικαστήρια Ηρακλείου για να διαπιστώσει τι θα ισχυριστεί ο 55χρονος Ηρακλειώτης, που είχε πάει για να απολογηθεί για την ίδια υπόθεση, νομίζοντας ότι μπορεί να κινείται μέσα στη "φωλιά του λύκου" χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Προφανώς είχε αγωνία για το τι θα καταθέσει ο 55χρονος και αν τον "καρφώσει" στέλνοντας τον στην φυλακή όμως... τα κατάφερε καλύτερα μόνος του!

Άντρες του λιμενικού ωστόσο τον αναγνώρισαν και καθώς υπήρχε ήδη ένταλμα σύλληψης εναντίον του, συνελήφθη αμέσως και προφυλακίστηκε βρίσκοντας την ίδια τύχη με τον 55χρονο φίλο του, αλλά και τους δύο αλλοδαπούς ακομα συνεργάτες τους που βρίσκονται από τη Δευτέρα στη φυλακή.

Στο κύκλωμα μετείχε και ακόμη ένας αλλοδαπός άντρας, ο οποίος είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή και έκλεινε τις συμφωνίες για τη μεταφορά των παράνομων μεταναστών, εναντίον του οποίου εκρεμμεί ένταλμα σύλληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...