Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ομολόγησε και συνελήφθη ο βιαστής – δολοφόνος της 34χρονης στην Ξάνθη

O άντρας που προσήχθη ως ύποπτος για το άγριο έγκλημα στην Ξάνθη, ομολόγησε τελικά στις αρχές και συνελήφθη. Πρόκειται για ένα άτομο που και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις βιασμού και ναρκωτικών.

Ο Χρήστο Παπάζογλου ήταν γείτονας της 34χρόνης Ζωής. Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της προανάκρισης είχαν προσαχθεί δέκα άτομα φερόμενα ως ύποπτα, ωστόσο τα βλέμματα είχαν στραφεί στον Χρήστο Παπάζογλου, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για επιθέσεις και απόπειρες βιασμούς, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας ο δράστης φέρεται αρχικά να είχε ομολογήσει την πράξη του ωστόσο στη συνέχεια ο ίδιος φέρεται να αναίρεσε τα όσα είπε ισχυριζόμενος ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση.

Ο ίδιος τελικά ομολόγησε και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως παρακολουθούσε την κοπέλα και την βίασε γιατί την θεωρούσε όμορφη και του άρεσε. Ωστόσο αφού πραγματοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στην άτυχη κοπέλα, στη συνέχεια της περιέλουσε με βενζίνη, της έβαλε φωτιά και την έκαψε για να καλύψει τα ίχνη του, αφού όπως είπε δεν ήθελε να πάει φυλακή. Μάλιστα όπως γράφει και tovima.gr είπε «την οδήγησα -παρά την αντίστασή της- στον ακάλυπτο χώρο. Εκεί έγινε ό,τι έγινε».

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...