Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Νικολόπουλος: Ο τ. Πρωθυπουργός να έχει μεταβληθεί σε… έμπορο της φτωχοποίησης των Ελλήνων

Ο τ. Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, αποκάλυψε ότι φέρνει ερώτηση στη Βουλή, προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με το ότι εταιρεία ατζέντηδων προμοτάρει «τον Γ. Παπανδρέου σαν ένα από τους 100 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ του 2010» και κλείνει επ’ αμοιβή, ομιλίες του ανά τον κόσμο με θέμα την ελληνική κρίση.

«Δηλαδή ο Γ. Παπανδρέου κεφαλοποιεί την δυστυχία του Ελληνικού λαού και εμπορεύεται την κρίση», σημείωσε ο Νίκος Νικολόπουλος, προσθέτοντας πως θα ζητήσει να πληροφορηθεί αν για όσα επαγγελματικά κάνει ο κ. Γ. Παπανδρέου εάν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες, καθώς και εάν θα ζητηθεί η συνδρομή των Αμερικανικών φορολογικών υπηρεσιών για την διερεύνηση της υπόθεσης»;

Ο Νίκος Νικολόπουλος κλείνοντας την τηλεοπτική συνέντευξη εμφαντικά τόνισε: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μπορούσε ποτέ να συμβεί και τούτο:

«Ένας Έλληνας και μάλιστα τέως Πρωθυπουργός να έχει μεταβληθεί σε… έμπορο της φτωχοποίησης των Ελλήνων και να καταντήσει αλλά να είναι και ένας κοινός…. φοροφυγάς;» αναρωτήθηκε ο Γ. Παπανδρέου σημειώνοντας πως θέλει πολύ να μάθει αν έκανε έναρξη επαγγέλματος κι αν έχει υπογράψει κάποιου είδους σύμβαση ή έχει υποβάλλει τυχόν δήλωση με έσοδα από την συγκεκριμένη επαγγελματική δραστηριότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...