Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Formula 1 Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου, απευθείας μετάδοση Grand Prix Βελγίου

Το πρωτάθλημα της F1 επιστρέφει το πρώτο Σαββατοκύριακο του φθινοπώρου με τον δωδέκατο αγώνα της χρονιάς, έναν αγώνα μοναδικού χαρακτήρα.

Η πρώτη φορά που διοργανώθηκε το GP του Βελγίου στην πίστα του Σπα ήταν το 1950. Φέτος θα είναι η 45η. Οι Σουμάχερ και Ράικονεν έχουν κερδίσει τους έξι από τους εννιά αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί στη θρυλική διαδρομή τα τελευταία χρόνια. Φέτος, δεν έχουν κερδίσει αγώνα ακόμη και ίσως έχουν την ευκαιρία να το κάνουν. Ο Αλόνσο που προηγείται στη βαθμολογία με 164 βαθμούς θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει από τους Γουέμπερ (- 40), Φέτελ (- 42) και Χάμιλτον (-47).

Ότι κι αν γίνει στο Βέλγιο, ο Σεπτέμβριος προβλέπεται καυτός, καθώς ακολουθούν άλλοι δυο αγώνες: στην κατακόκκινη Μόντσα, τον ναό της ταχύτητας, στις 9/9 και στο Μονακό της Ανατολής, τη Σιγκαπούρη, στις 23/9.

Στο F1 Countdown, μια ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα θέματα όπως η αποκλειστική συνέντευξη του επικεφαλής κινητήρων της Renault Sport F1, Ρεμί Ταφίν. Στην παρουσίαση τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης, και Τάκης Τρακουσέλλης.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 14:00
Εκκίνηση αγώνα: 15:00
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...