Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τραπεζικό λογαριασμό ανοίγει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος για την αγορά φαρμάκων

Τραπεζικό λογαριασμό για τη συλλογή χρημάτων που θα διατίθενται για την αγορά φαρμάκων για την άμεση αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, ανακοίνωσε σήμερα ότι ανοίγει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών, δια του προέδρου του Κωνσταντίνου Λουράντου.

Οι φαρμακοποιοί της Αττικής, εμφανίζονται ανυποχώρητοι, οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με αποτέλεσμα 9,5 εκατομμύρια ασφαλισμένοι να πληρώνουν τα φάρμακα από την τσέπη τους.
.Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου  ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κωνσταντίνος Λουράντος δήλωσε ότι «δεν μπορούμε άλλο να προπληρώνουμε τις φαρμακευτικές εταιρείες για να δανείζουμε φάρμακα».

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι ο ΦΣΑ ανοίγει σήμερα τραπεζικό λογαριασμό για συλλογή χρημάτων που θα διατίθενται για την αγορά φαρμάκων για άμεση αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι προχωρεί σε διαδικασία κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων ασφαλιστικών οργανισμών που έχουν οφειλές

Σε απόγνωση βρίσκονται σύμφωνα με μαρτυρίες τους,  βαριά πάσχοντες οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος της θεραπείας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...