Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Μαφιόζικη εκτέλεση στην Καισαριανή - Ενας νεκρός, χαροπαλεύει ο αδερφός του

Άγνωστοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ δύο αδέλφια, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον έναν και να τραυματίσουν σοβαρά τον δεύτερο, επειδή επιχείρησαν να τους εμποδίσουν να κλέψουν το αυτοκίνητο τους.


Το άγριο έγκλημα διαπράχθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, σε πυλωτή πολυκατοικίας, στην οδό Βουτσά 83 στην Καισαριανή.

Τα δύο αδέλφια, 30 και 32 ετών, κοιμόταν στο διαμέρισμα τους όταν άκουσαν το συναγερμό του αυτοκινήτου τους να ηχεί. Αμέσως πετάχτηκαν στο μπαλκόνι και είδαν δύο ή τρία άτομα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, να προσπαθούν να κλέψουν το όχημα.

Ο ένας από τους ιδιοκτήτες, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και μαζί με τον αδελφό του κατέβηκαν στην πυλωτή για να εμποδίσουν τους δράστες. Εκείνοι όμως, όταν τους είδαν, χωρίς δισταγμό άνοιξαν πυρ εναντίον τους με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα δύο σφαίρες να πλήξουν θανάσιμα στο στήθος τον 30χρονο, ενώ άλλη μια τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιά τον 32χρονο, ο οποίος βρίσκεται στο χειρουργείο του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε.

Οι δράστες μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.Από την αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...