Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Μοιραία βουτιά για 39χρονο αξιωματικό - Θρήνος στη Ρόδο

Νεκρός σε βάθος 25 μέτρων στο βυθό της θάλασσας νότια της Σύμης, βρέθηκε το μεσημέρι, από Συμιακό δύτη, ένας 39χρονος αξιωματικός του στρατού που υπηρετούσε στο νησί και ο οποίος ψάρευε με ψαροντούφεκο.


Η μοιραία βουτιά για τον 39χρονο αξιωματικό, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί, έγινε λίγο μετά τις 11 το πρωί. Μία ώρα πριν μαζί με φίλο του είχαν μεταβεί με βάρκα κοντά στη νησίδα Σεσκλιά για να ψαρέψει, κάτι που συνήθιζε συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 39χρονος δεν μπόρεσε να αναδυθεί σε βουτιά που έκανε και ο χρόνος που πέρασε ήταν μεγάλος. Ο φίλος του ανησύχησε και επικοινώνησε αμέσως με το υπολιμεναρχείο της Σύμης, στο οποίο σήμανε συναγερμός για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Επιτόπου μετέβη κλιμάκιο του Λιμενικού και επαγγελματίας δύτης καταδύθηκε στο σημείο που υπέδειξε ο φίλος του που τον περίμενε στη βάρκα.

Σε λίγη ώρα, εντοπίστηκε στον βυθό ο 39χρονος αξιωματικός του στρατού, ο οποίος και διακομίστηκε στην συνέχεια στο κέντρο Υγείας Σύμης. Οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...