Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Συμβουλές για επιτυχημένο εφηβικό μακιγιάζ

Οι μικρές κοπέλες προσπαθούν να μεγαλώσουν γρήγορα για να αρχίσουν να φοράνε τα ρούχα και τα αξεσουάρ της μεγαλύτερης αδερφής ή της μαμάς και να... έχουν πρόσβαση στα νεσεσέρ τους , αφού το μακιγιάζ είναι το Α και το Ω για εκείνες.

Συμβουλές για επιτυχημένο εφηβικό μακιγιάζ δίνει στο www.Life2day.gr η Έλενα Δερμεντζόγλου -καθηγήτρια μακιγιάζ – body painter.
Οι μαμάδες ή οι μεγαλύτερες αδερφές θα πρέπει να βοηθήσουν τις έφηβες να κάνουν σωστή επιλογή προϊόντων μακιγιάζ, αφού για κάθε ηλικία υπάρχει και το σωστό προϊόν.

”Μια νεαρή κοπέλα από 15 έως 20 χρονών έχει τόσο φρέσκια επιδερμίδα και ζωντανό χρώμα που θα ήταν κρίμα να το καλύψει με ένα βαρύ και καλυπτικό make-up ” , αναφέρει η κ. Δερμεντζόγλου.

Σκόπιμο είναι να διαλέξτε ένα make-up με πολύ διάφανη υφή που θα είναι πάρα πολύ υγρό αν πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε. Μη προσθέσετε πούδρα για να μείνει η γυαλάδα και να είναι πιο φυσικό.

Επιλογή χρωμάτων

Προτιμήστε τα ρουζ σε κρεμώδη μορφή και απαλή απόχρωση όπως ροζ, ροδακινί, σομον που θα το τοποθετήσετε με το χέρι ή με ένα μεγάλο πινέλο του ρουζ.

Μάτια

Στο μακιγιάζ ματιών αποφύγετε την μαύρη μάσκαρα για να μην γίνει σκληρό το αποτέλεσμα και πειραματιστείτε με τις χρωματιστές που υπάρχουν στο εμπόριο οι οποίες χαρίζουν ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα και είναι ιδανικό για αυτές τις ηλικίες.

Το ίδιο ισχύει και για τα μολύβια ματιών αφού το μαύρο είναι μια λάθος επιλογή. Τα lip-gloss με τις φρουτενιες αποχρώσεις και τους διακριτικούς τόνους είναι από τα πιο απαραίτητα προϊόντα στα νεανικά νεσεσέρ για να ολοκληρωθεί το εφηβικό μακιγιάζ χωρίς υπερβολές και χωρίς να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά αυτής της ηλικίας που είναι τόσο φρέσκα και γεμάτα με το χρώμα της υγειάς και λάμψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...