Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ασθενής ξυλοφόρτωσε γιατρό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης!

Στα όριά της έχει πλέον φθάσει η αντοχή και η υπομονή των πολιτών σε θέματα υγείας, ιδιαίτερα όταν ο χώρος της υγείας αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα και ελλείψεις και οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν και για μια απλή εξέταση.


Ενδεικτικό της κατάστασης, είναι ένα επεισόδιο που σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές συνέβη πριν από δυο εβδομάδες περίπου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
  Ένας ασθενής ξυλοφόρτωσε γιατρό του Νοσοκομείου μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων ασθενών, κατηγορώντας τον για λανθασμένη αντιμετώπιση του προβλήματός του!

Το περιστατικό συζητιέται ακόμη έντονα στους διαδρόμους του Νοσοκομείου, ενώ δεν ήταν λίγοι οι ασθενείς και οι συνοδοί τους που έγιναν μάρτυρές του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρωταγωνιστής του επεισοδίου, ήταν ένας νεαρός ο οποίος μετά από ατύχημα, είχε ορθοπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και στη συνέχεια χρειάστηκε να μετακινηθεί στην Αθήνα.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες οι γιατροί φέρονται να του είπαν ότι έγιναν λάθη στην αντιμετώπισή του προβλήματός του από τη Μυτιλήνη και ο ασθενής τα έβαλε με το γιατρό για την ταλαιπωρία που υπέστη.

Όταν επέστρεψε λοιπόν στη Μυτιλήνη, μαινόμενος πήγε με τις πατερίτσες (!) μέχρι το Νοσοκομείο και έψαξε να βρει το γιατρό του, ο οποίος εκείνη την ώρα επισκέπτονταν ασθενείς σε θαλάμους. Δεν δίστασε μάλιστα ν' αρχίσει να χτυπά το γιατρό με τις πατερίτσες και με τα χέρια του, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση συναδέλφων του γιατρών που τον απομάκρυναν από το σημείο, για να λήξει το επεισόδιο.

«Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο πλέον. Περνάει τόσα με την κρίση, έχει χάσει την υπομονή του και απαιτεί πλέον υπευθυνότητα, δεν μπορεί κανείς να παίζει με την υγεία» μας είπε γυναίκα που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό.


Πηγή: lesvosreport.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...