Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Συνελήφθησαν δυο άτομα που εκβίαζαν 47χρονο επιχειρηματία με πυροβολισμούς και εμπρησμούς

Συνελήφθησαν χτες βράδυ στα Μάλγαρα και στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης... δυο Έλληνες ηλικίας 51 και 29 ετών για εκβίαση. Οι δύο άντρες, τον Μάρτιο του 2012, πυροβόλησαν σε βάρος του κτιρίου μεταφορικής εταιρείας ιδιοκτησίας 47χρονου, στην περιοχή των Μαλγάρων, ενώ τον Μάιο του τρέχοντος έτους προκαλώντας εμπρησμό, κατέστρεψαν ένα φορτηγό της επιχείρησης.

Στη συνέχεια με το πρόσχημα της παροχής προστασίας στην επιχείρηση, τηλεφωνούσαν στον 47χρονο και ζητούσαν εκβιαστικά, διάφορα χρηματικά ποσά.

Ο 47χρονος κατήγγειλε στο Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τα παραπάνω περιστατικά και στo πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθη αρχικά ο 51χρονος στην περιοχή του Εύοσμου, ο οποίος εμφανίσθηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού προκειμένου να παραλάβει από τον 47χρονο το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Λίγο αργότερα, εντοπίσθηκε και συνελήφθη στην περιοχή των Μαλγάρων ο 29χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ινδική κάνναβη συνολικού βάρους (25) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...