Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Κομοτηνή: Παραλάμβαναν ναρκωτικά μέσα σε παιχνίδια

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, φαρμακευτικά δισκία, δενδρύλλιο κάνναβης και 25 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης κρυμμένα μέσα σε ένα παιδικό παιχνίδι. Συνελήφθησαν το μεσημέρι... της Δευτέρας, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο γυναίκες (μητέρα και κόρη), ηλικίας 43 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι η 19χρονη μεταφέρει ναρκωτικές ουσίες μέσω των υπεραστικών λεωφορείων των ΚΤΕΛ και την εντόπισαν να παραλαμβάνει ένα δέμα, το οποίο στη συνέχεια το παρέδωσε στη 43χρονη. Αμέσως επενέβησαν, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τις δύο δράστιδες, γιατί μέσα στο δέμα, βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες σε μηχανισμό παιδικού παιχνιδιού, τρεις νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 25 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι που μένουν μητέρα και κόρη, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν :

- ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 1,5 μέτρου
- ένα χάρτινο κυτίο που περιείχε 28 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος SUBOTEX, το οποίο είχε αποσταλεί πριν από ένα μήνα στη 19χρονη από ευρωπαϊκή χώρα
- μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 4,2 γραμμαρίων

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
thrakinea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...