Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Λιάπης: Η Μαλαισία ήταν ταξίδι λύτρωσης για μένα

Τι δήλωσε ο πρώην υπουργός κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» - «Έφυγα, για να αποφύγω την ταλαιπωρία» λέει για το πολυτελές ταξίδι του στην Κουάλα Λουμπούρ

«Το ταξίδι μου στη Μαλαισία ήταν ένα ταξίδι λύτρωσης για μένα. Έφυγα, για να αποφύγω την ταλαιπωρία».

Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Λιάπη, μόλις πάτησε το πόδι του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν κάνει αυτές τις δηλώσεις, προσπάθησε να ξεφύγει. Ωστόσο, όταν με την άκρη του ματιού του είδε τις κάμερες να τον περιμένουν στην αίθουσα αφίξεων, στράφηκε προς το μέρος τους και έκανε δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λιάπης ήταν αυτός που είχε αποκαλύψει το ταξίδι του στην Ασία, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στον ανακριτή, είχε πει ότι το αυτοκίνητο με τις πλαστές πινακίδες το είχε σε αποθήκη στο Πόρτο Ραφτη και, επειδή θα έφευγε για ταξίδι στην Ασία, το έβγαλε για να το κινήσει, για να μην μείνει από μπαταρία.

«Γι' αυτό το λόγο δεν είχα ούτε το δίπλωμα μαζί» είπε ο πρώην υπουργός, ο οποίος αρχικά φερόταν να έχει αφιχθεί χθες στην Ελλάδα, σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι ταξίδεψε μαζί τους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην υπουργού έχει προγραμματιστεί για τις 30 Δεκεμβρίου.

Μικρή λεπτομέρεια: το συνολικό κόστος του ταξιδιού του κ. Λιάπη στην Κουάλα Λουμπούρ ήταν πολύ μεγαλύτερο των εξόδων που απαξίωσε να καταβάλει ο πρώην υπουργός στο ελληνικό κράτος, για να κυκλοφορεί το θηριώδες τζιπ του νομίμως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...