Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με εγγύηση €150.000 ο Χ.Τομπούλογλου

Ελεύθερος με εγγύηση €150.000 και τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο Χάρης Τομπούλογλου.


Νωρίτερα, με την κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας εκβίασης κατ’ επάγγελμα και συνήθεια αλλά και για παθητική δωροδοκία απολογείται στις έξι το απόγευμα στην ανακρίτρια διαφθοράς Ρέα Κατσιβέλη ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να εισπράττει μίζα 25 χιλιάδων ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Στην ανακρίτρια απολογείται και ο 40χρονος συνεργός του για τον οποίο ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε τίποτα. Αποκαλυπτικές  πάντως είναι οι καταγεγραμμένες συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τις απαιτήσεις του Χάρη Τομπούλογλου  ο οποίος εντελώς απροκάλυπτα αξιώνει μίζα απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση πως θα καταστρέψει τη διαφημιστική  εταιρεία, που είχε κερδίσει το διαγωνισμό  για την προβολή του χρηματοδοτούμενου έργου από το ΕΣΠΑ για την παιδική παχυσαρκία.




Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...