Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Δυο ΕΚΑΜίτες "ψάχνουν" για την απαγωγή του Κίκου Μαρτίνου

Ακόμα και μέσα στους κόλπους της αστυνομίας αναζητούν οι Αρχές τους επίδοξους απαγωγείς του Κίκου Μαρτίνου. Μάλιστα η προσοχή των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση είναι στραμμένη σε δύο πρώην αστυνομικούς των ΕΚΑΜ - ο ένας είναι εν ενεργεία σε άλλη υπηρεσία, ο άλλος έχει αποχωρήσει από την ΕΛ.ΑΣ.


Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ είχαν υπάρξει αναφορές για επαφές με «νονούς της νύχτας» και καταζητούμενους ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. το μυστικό της απόπειρας απαγωγής του επιχειρηματία κ. Κίκου Μαρτίνου πριν από δέκα ημέρες στη Βούλα.


Οι δύο πρώην άνδρες των ΕΚΑΜ μαζί με άλλους τρεις συναδέλφους τους από την ίδια αστυνομική υπηρεσία φέρεται ότι στελεχώνουν τη φρουρά της εταιρείας αλλά και της εφοπλιστικής οικογενείας Μαρτίνου. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ερευνούν το ενδεχόμενο οι πρώην ΕΚΑΜίτες να έχουν οποιαδήποτε γνώση για τους δράστες της επίθεσης ή να μετέφεραν πληροφορίες - πιθανόν έμμεσα ή και άθελά τους - στους οργανωτές της εγκληματικής ενέργειας.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι διαθέτουν στοιχεία για το κύκλωμα των ποινικών που έκλεψε τα οχήματα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στην απόπειρα απαγωγής του 34χρονου επιχειρηματία, ενώ εξετάζουν την εμπλοκή αλλοδαπών ποινικών, πιθανώς Αλβανών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...