Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Μυτιλήνη: Αυτοκτόνησε 28χρονος επαγγελματίας οπλίτης

Ένας επαγγελματίας οπλίτης, 28 ετών, που υπηρετούσε στη Λέσβο, αποφάσισε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, να βάλει τέρμα στη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου.


Ειδικότερα, ο αυτόχειρας επαγγελματίας οπλίτης ήταν 28 ετών. Μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει τι τον οδήγησε στο απονεννοημένο διάβημα, ενώ, την ίδια στιγμή, διενεργούνται έρευνες για τα αιτία της αυτοκτονίας.


Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό συνέβη ενώ βρισκόταν σε διπλή σκοπιά μαζί με οπλίτη θητείας. Όταν ο φαντάρος πήγε στην τουαλέτα, ο 28χρονος ΕΠΟΠ αυτοπυροβολήθηκε, και ο πρώτος, στην επιστροφή του, αντίκρισε το τρομερό συμβάν.

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίωση: "Το Σαββάτο 28 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 03:40 περίπου, ο ΕΠΟΠ Λοχίας Πεζικού Α. - Χ. Π., της δυνάμεως του 265 Μηχανοκίνητου Τάγματος Εθνοφυλακής της Λέσβου, ενώ εκτελούσε τα καθήκοντα του σκοπού σε διπλή σκοπιά φυλακίου της Μονάδας του, αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με το ατομικό του τυφέκιο.

Για τα αίτια του περιστατικού, διατάχθηκε προανάκριση από τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος" καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...