Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Γράμμος: "Τσαμπουκάδες" της Χρυσής Αυγής σε βουλευτή της ΝΔ

«Με προπηλακισμούς ύβρεις και άναρθρες κραυγές, οι χρυσαυγίτες αμαύρωσαν την εκδήλωση την οποία υποτίθεται τιμούσαν» δήλωσε η βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου (φωτογραφία)
Ενταση σημειώθηκε το πρωί στο Βίτσι, όταν μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο, επιχείρησαν να εμποδίσουν -με φραστική αντιπαράθεση - τη βουλευτή Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Γράμμου, στο ετήσιο μνημόσυνο, που διοργανώνει η 'Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών για τους πεσόντες στις μάχες του Εμφυλίου σε Γράμμο και Βίτσι, την περίοδο 1946-1949.

Οπως ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κα Αντωνίου, η ίδια παραβρέθηκε στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά τα μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να τη διώξουν, λέγοντάς της ότι δεν έχει καμία δουλειά να βρίσκεται εκεί, φτύνοντας και πετώντας μικροαντικείμενα.

Η ίδια τους απάντησε ότι δεν τους φοβάται κι ότι τους αγνοεί, κατέθεσε το στεφάνι και αποχώρησε. «Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής έδειξαν σήμερα για μια ακόμα φορά το πραγματικό τους πρόσωπο.

»Με προπηλακισμούς ύβρεις και άναρθρες κραυγές, αμαύρωσαν την εκδήλωση την οποία υποτίθεται τιμούσαν. Ας είναι. Εγώ τους ξέρω καλά. Καιρός ήταν να τους μάθουν και οι συμπολίτες μου. Εγώ πάντως, ως Ελληνίδα, γυναίκα και νέα βουλευτής, δεν τους φοβάμαι και δεν τους επιτρέπω να καπηλεύονται την ιστορία του τόπου μου», επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...