Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Εφιάλτης για την Apple: Η Amazon σχεδιάζει να διαθέσει smartphone δωρεάν

Απώλειες για Apple - Samsung και οφέλη για τους καταναλωτές καθώς και οι δύο εταιρείες -αν συμβεί αυτό - θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές


Εφιάλτης για την Apple μετά τη φήμη ότι η Amazon ετοιμάζει το δικό της smartphone το οποίο σκέφτεται να προσφέρει σε όλους δωρεάν και μάλιστα χωρίς συμβόλαιο. Η έντονη φημολογία βάζει... βόμβα στα θεμέλια της Apple και της Samsung αφού και οι δύο εταιρείες -αν συμβεί αυτό - θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές.

Αυτό που προκύπτει είναι τι θα κερδίζει η Amazon. Σύμφωνα με την dailymail, θα παρέχει μεν τη συσκευή δωρεάν, αλλά ο πελάτης θα πρέπει να πληρώνει κάποια συνδρομή τύπου Amazon Prime έτσι ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιεί.
Η διάσημη blogger σε θέματα τεχνολογίας Jessica Lessin ισχυρίζεται ότι «οι άνθρωποι εξοικειωμένοι με την προσπάθεια της Amazon», και επιβεβαίωσε τις φήμες.

Πηγή μέσα από το Amazon ανέφερε ότι η εταιρεία λιανικής είναι σε επαφές με διάφορους παρόχους κινητής τηλεφωνίας και επεξεργάζονται το πως θα ήταν εφικτό να αποκτήσει κάποιος smartphone χωρίς τη δέσμευση συμβολαίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...