Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Οι Τwo and a Half Men έρχονται στον Alpha

Mε νέα επεισόδια σε α’ προβολή -- Πρεμιέρα, Δευτέρα 2 Ιουλίου


Μία από τις δημοφιλέστερες και μακροβιότερες κωμικές σειρές όλων των εποχών, το μαύρο χιούμορ και οι βιτριολικές ατάκες της οποίας έχουν αφήσει εποχή, έρχεται στον Alpha.

Από τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου και καθημερινά στις 21.00, ο Alpha θα προσφέρει διπλή δόση από τους δυόμισι άντρες του Two and a Half Men, ξεκινώντας την προβολή από τα επεισόδια του έβδομου κύκλου της σειράς. Από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, η σειρά θα προβάλλεται την ίδια ώρα από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ πρόκειται να προβληθούν και τα επεισόδια του ένατου κύκλου που μόλις ολοκληρώθηκε σε α’ προβολή στις ΗΠΑ, και στον οποίο πρωταγωνιστεί ο Ashton Kutcher μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Charlie Sheen.

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι ζωές δύο αδερφών, του αμετανόητου εργένη Charlie (Charlie Sheen) και του Alan Harper (Jon Cryer), οι οποίες ανατρέπονται όταν ο δεύτερος μετακομίζει στο σπίτι του πρώτου στην παραλία του Μαλιμπού, μαζί με τον γιο του Jake (Angus T. Jones). Η συγκατοίκηση των δυόμισι ανδρών γίνεται αφορμή για μία σειρά ευτράπελων καταστάσεων στις οποίες κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι γυναίκες που τους περιβάλλουν. Η σειρά έχει λάβει 30 υποψηφιότητες και 5 Βραβεία Emmy. Ακόμη, έχει προταθεί για δύο Χρυσές Σφαίρες και έχει αναδειχθεί ως η Πιο Αγαπημένη Κωμική Σειρά στα 35α People’s Choice Awards.

Πρωταγωνιστούν οι Charlie Sheen (Charlie Harper), Jon Cryer (Alan Harper), Angus T. Jones (Jake Harper), Marin Hinkle (Judith Harper), Conchata Ferrell (Berta), Holland Taylor (Evelyn Harper) και Ashton Kutcher (Walden Schmidt).

Από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, οι Two and a Half Men σας περιμένουν στο καθημερινό καλοκαιρινό πρόγραμμα του Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...