Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αντ. Σαμαράς: Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος

Στόχος είναι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και να πιάσουν τόπο οι θυσίες του λαού, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο την αρχή μια νέας εποχής για το πολιτικό μας σύστημα γιατί για πρώτη φορά συγκροτείται κυβέρνηση με διακομματική σύνθεση, η οποία έχει πλήρεις αρμοδιότητες και χρονικό ορίζοντας όπως προβλέπει το σύνταγμα. «Είναι ένα τολμηρό βήμα που απαιτει συναινέσεις, στόχος μας είναι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και να πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού ... Θα το πετύχουμε λέγοντας στο λαό την αλήθεια».

Ο νέος Πρωθυουργός χαρακτήρισε το νέο κυβερνητικό σχήμα «κυβέρνηση ευθυνής πρωτίστως», επισημαίνοντας πως συεργαστήκαμε για να κάνουμε μεγάλες τομές.

Μεταξύ άλλων ανακοίνωση πως ο μισθός των μελών του υπουργικού συμβουλίου κοβεται κατά 30%, ενώ υπογράμμιζοντας πως δεν υπάρχει περιοδος χάριτος για αυτήν την κυβέρνηση, έδωσε έμφαση στην αποτελεσματικότητά της: «Με νοιάζει το έργο και το αποτέλεσμα. Η πιο κρίσιμη λέξη είναι η λέξη αποτέλεσματικότητα» είπε και προανήγγειλε πως θα μπει χρονοδιάγραμμα για κάθε υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...