Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Η άφιξη της Εθνικής Ελλάδος στο Ελευθέριος Βενιζέλος [εικόνες]

Μετά τη χθεσινή ήττα 4-2 απο τη Γερμανία στο Euro 2012, οι διεθνείς μας επέστρεψαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ελλάδα, μετά από τρείς εβδομάδες παραμονής στην Πολωνία.Λίγο μετά τις 15.00, τα μέλη της Εθνική Ελλάδος κατέφθασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τους περίμεναν δεκάδες φίλαθλοι για να τους συγχαρούν για τη προσπάθειά τους.

Το γενικό κλίμα ήταν ευχάριστο, αφού επιτεύχθηκε ο αρχικός στόχος, που ήταν η πρόκριση στα προημιτελικά, ενώ η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες εχθές ήταν πραγματικά αξιόλογη.
 
Δηλώσεις σχετικά με τον χθεσινό αγώνα αλλά και την όλη πορεία της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου έκαναν ο Φερνάντο Σάντος και ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο Σάντος δήλωσε : «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου σε όλη τη διάρκεια του Euro. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι περήφανος γι' αυτούς. Τους ευχαριστώ για τη συνύπαρξή μας από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας μέχρι σήμερα. Νομίζω πως κάναμε περήφανους όλους τους Έλληνες με την απόδοσή μας. Το κρίμα από το χθεσινό παιχνίδι είναι ότι καταφέραμε να πετύχουμε το δύσκολο, ισοφαρίζοντας το σκορ, αλλά δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε για πάνω από έξι λεπτά και μας μένει αυτή η πικρία».

Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης είπες οτι: «Αποδείξαμε πως πλέον έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο. Αυτό φάνηκε από την πορεία που είχαμε στη διοργάνωση και από την πρόκρισή μας στα προημιτελικά του τουρνουά».
Τέλος, μίλησε και ο Σοφοκλής Πιλάβιος, που είπε: «Αναμφίβολα η πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι μια μεγάλη επιτυχία. Τώρα πλέον, πρέπει να τα δώσουμε όλα προκειμένου να πάμε Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...