Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Νεότερα για το μακελειό στην Κύπρο - Τους ήθελαν όλους νεκρούς


Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το μακελειό στην Αγία Νάπα - Άνοιξε μεγάλος πόλεμος φατριών

«Μαφιόζικη εκτέλεση» σε υπόθεση ξεκαθαρίσματος, «λογαριασμών» μεταξύ αντιπάλων ομάδων παροχής προστασίας και του υποκόσμου, στη Αγία Νάπα και στη Λευκωσία. Συνολικά πέντε άτομα βρήκαν...
τραγικό θάνατο από δώδεκα και πλέον πυροβολισμούς που ρίφθηκαν εναντίον τους, στη οδό Καταλυμάτων στη Αγία Νάπα. Γύρω στις 3.30 το πρωί ρίφθηκαν πυροβολισμοί εναντίον αυτοκινήτου το οποίο έφυγε από γνωστή μπυραρία , στη συμβολή της οδού Καταλυμάτων με την οδό Λουκά Λουκά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο Γεώργιος Γεωργίου Σατανάς ή Κοτσιούδιας 35 ετών από το Παραλίμνι. Συνεπιβάτες του ήταν δύο Λευκωσιάτες ο Φίλιππος Λουκαίδης 33 ετών και ο Μάριος Καραολίδης 28 ετών, ως επίσης και δύο Ρουμάνοι. Ενώ προχωρούσαν προς το κέντρο της οδού Καταλυμάτων, δέχθηκαν πυροβολισμό και ο Κοτσιούδιας κατέβηκε από το αυτοκίνητο και προχώρησε περίπου 3 μέτρα. Έπεσε στο έδαφος και αμέσως ο δράστης ή οι δράστες, που υπολογίζεται ότι ήταν δύο έως τρείς, ήλθαν από πάνω του και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

Στη συνέχει πυροβολήθηκαν και οι άλλοι τέσσερεις που καθόντουσαν στα καθίσματα του μοιραίου μαύρου αυτοκινήτου. Υπολογίζεται ότι δέχθηκαν κτυπήματα στο θώρακα και στη καρωτίδα του λαιμού. Οι αστυνομικοί που έφθασαν επί τόπου, μετέφεραν τους τρείς που έκριναν ότι μπορεί να ήσαν ζωντανοί ,στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Όταν έφθασαν όμως εκεί, οι δύο ήταν ήδη νεκροί. Ο τρίτος ο Ρουμάνος, ξεψύχησε και αυτός στο δρόμο ενώ τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο. Οι δύο άλλοι νεκροί, ο συνοδηγός και ένας από τους επιβάτες, παρέμειναν μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου . Και τα πέντε πτώματα αναμενόταν να μεταφερθούν στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρνακας για την νενομισμένη νεκροτομή για την διαπίστωση της αιτίας του θανάτου τους.

Στη σκηνή έφθασαν άνδρες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας και του ΤΑΕ Α.Δ.Αμοχώστου και άρχισαν έρευνες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Στη σκηνή τοποθετήθηκαν δώδεκα πινακίδες - Σήμανσης της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στο σημείο που βρέθηκαν κάλυκες. Η σκηνή γέμισε αμέσως μετά την τραγωδία των πέντε από ξένους τουρίστες οι οποίοι σοκαρισμένοι αναρωτιούνταν τι συνέβη και άρχισαν να ειδοποιούν προς κάθε κατεύθυνση για το συμβάν. Στη σκηνή έφθασαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, μαζί με όλα τα στελέχη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας. Στην Αστυνομία Αγίας Νάπας άρχισε σύσκεψη λίγη ώρα μετά το συμβάν υπό τον Υπαρχηγό της Δύναμης κ. Σάββα Θεοφάνους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο από τους εκτελεσθέντες εργαζόντουσαν για λογαριασμό γνωστού επιχειρηματία παροχής προστασίας της Λευκωσίας και «αποσκίρτησαν» από αυτόν για να βοηθήσουν τον επιχειρηματία παροχής προστασίας της Αγίας Νάπας, ο οποίος έχασε πολλούς από τους άνδρες του, όταν τους απέλασε η Αστυνομία πέρσι, με συνοπτικές διαδικασίες. Στη σκηνή λήφθηκαν διάφορα τεκμήρια σχετικά με το συμβάν. Εκεί ήταν το μοιραίο μαύρο αυτοκίνητο μαζί με ένα άλλο άσπρου χρώματος, στο οποίο προσέκρουσε κατά την μοιραία διαδρομή του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο των θυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...