Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Μητέρα οχτώ παιδιών πεθαίνει από υπερβολική κατανάλωση Coca Cola

Η 30χρονη Νατάσα Χάρις από την Νέα Ζηλανδία πέθαινε από καρδιακή προσβολή, με τους ειδικούς -σύμφωνα με δημοσιέυματα- να θεωρούν ότι σε αυτό ενδεχομένως συνέβαλε η συνήθειά της να πίνει δέκα λίτρα Coca Cola την ημέρα.

«Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις ξυπνούσε και το τελευταίο πριν κοιμηθεί ήταν να πιει ένα ποτήρι Coca Cola», δήλωσε ο σύντροφος της 30χρονης μητέρας, Κρις Χόγκινσον που επίσης κατέθεσε ότι η Νατάσα Χάρις έπινε καθημερινά από 8-10 λίτρα του γνωστού αναψυκτικού. Ενώ κάπνιζε και 30 τσιγάρα την ημέρα.

Σύμφωνα με την έκθεση του παθολόγου Δρ. Ντάν Μόρνιν, αιτία της καρδιακής προσβολής μπορεί να ήταν η υποκαλιαιμία, η οποία ενδεχομένως προκλήθηκε από υπερβολική κατανάλωση Coca-Cola σε συνδυασμό με συνολική έλλειψη θρεπτικών συστατικών στη δίαιτα της νεκρής.
Ενώ επίσης βρέθηκαν στο σώμα της μητέρας οχτώ παιδιών τοξικά επίπεδα καφεΐνης.
Ο αντίλογος έρχεται από την γνωστή διατροφολόγο Λίσα Ντε Μορένγκα που δήλωσε στο Associated Press ότι η υπερβολική κατανάλωση οποιαδήποτε υγρού σε ένα δροσερό κλίμα μπορεί να προκαλέσει διαταραχή στην ισορροπία του οργανισμού.
Ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της Coca Cola Ωκεανιάς είπε ότι «Συμφωνούμε με τα ευρήματα του ιατροδικαστή που κατέληξε ότι η ακραία κατανάλωση οποιαδήποτε διατροφικού προϊόντος, συμπεριλαμβανομένου του νερού, σε μικρή χρονική περίοδο, συνδυασμένη με μη ικανοποιητική κατανάλωση των απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων και μη αναζήτηση ιατρικής βοήθειας όταν αυτή κρίνεται απαραίτητη, μπορεί να προκαλέσει δραματικά συμπτώματα».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...