Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σφάζει με το βαμβάκι Ρουβά – Ζήνα – Χατζηγιάννη

Ευγενικά ειρωνικά, αλλά απολύτως ξεκάθαρα, ήταν τα σχόλια που έκανε σε συνέντευξή του ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για το Σάκη Ρουβά και την Πέγκυ Ζήνα, αναφορικά με τη σκληρή δουλειά που κάνουν για να είναι αυτοί που είναι και την «υποκουλτούρα» που εξυπηρετούν.
Απαντώντας σε ερώτηση για την άποψή του για το Σάκη Ρουβά, ο τραγουδοποιός απάντησε: «Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ όμορφος. Καταλαβαίνω όλα τα κορίτσια που είναι ερωτευμένα μαζί του. Και κάνει πάρα πολύ καλά αυτό που κάνει. Εγώ με τίποτα δεν θα μπορούσα να το κάνω». Πρόσθεσε ωστόσο ότι δεν θα ήθελε να μπορούσε να κάνει αυτά που κάνει ο Σάκης, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «είναι μια μουσική που δεν αντέχω να την ακούσω, πόσο μάλλον να την πω
Παράλληλα είπε ότι με τίποτα δεν θα άντεχε ένα τόσο έντονο τρόπο ζωής: «Το σκέφτομαι καμιά φορά. Άνθρωποι που εμείς τους θεωρούμε ανθρώπους της υποκουλτούρας, εργάζονται πολύ σκληρά. Τους θαυμάζω γι΄αυτό. Ας πούμε, μου λέγατε πριν για την Πέγκυ Ζήνα. Φαντάζομαι ότι η Πέγκυ Ζήνα ξυπνάει το πρωί κι έχει κομμωτήριο, μετά πρέπει να πάει σε στούντιο αποτρίχωσης, μετά σε λάμπες μαυρίσματος. Μετά πρέπει να κάνει γυμναστική, να συμβουλευτεί τη διατροφολόγο της, να πάει στον οδοντίατρο. Πιστεύω ότι όλοι εμείς οι ψαγμένοι τεμπελχανάδες που θεωρούμε τους εαυτούς μας καλύτερους, λίγο περισσότερο να δουλεύαμε πάνω στο αντικείμενο μας (γιατί και η Πέγκυ πάνω στο αντικείμενο της δουλεύει-δεν νομίζω ότι το τραγούδι είναι το αντικείμενο της) θα είχαμε βγάλει αριστουργήματα».
Από την κριτική του όμως δεν ξέφυγε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, για τον οποίο είπε την άποψή του καθαρά και ξάστερα: «Έχει πολύ καλή φωνή. Καλύτερη από την δική μου. Πριν πολλά χρόνια, έτυχε μαζί με μια παρέα μουσικών να τον ακούσουμε σε ένα μαγαζί στην Κύπρο. Έλεγε ρεμπέτικα... τα χάσαμε με τη φωνή του! Ήταν μόνο 16 χρονών. Σήμερα κάνει κάτι που δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. Με εντυπωσιάζει όμως, ως προς την έλλειψη ενοχής απέναντι στην επιτυχία. Αυτό είναι κάτι που το χαίρομαι και το λέω ειλικρινά. Εγώ ταλαιπωρήθηκα από την επιτυχία μου-είδα κι έπαθα να ξεφύγω από την ενοχή μου-. Ο Χατζηγιάννης εκπροσωπεί μια γενιά που χαίρεται την επιτυχία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...