Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

«Νόμος και Τάξη: Eιδική Oμάδα»: «Καλύτερη δραματική σειρά»

English: Titlecard for Law and Order: Special ...
Image via Wikipedia
Στις 17 Φεβρουαρίου, έγινε η 43η απονομή βραβείων «Image», που διοργανώνει κάθε χρόνο η Διεθνής Ένωση Προόδου Έγχρωμων Ανθρώπων (NAACP). Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στη μεγαλοπρεπή αίθουσα «Shrine» του Λος Άντζελες, που κάθε χρόνο οργανώνει μερικές από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όπως τα βραβεία «Grammy» αλλά και τα «Oscar».

Η Διεθνής Ένωση Προόδου Έγχρωμων Ανθρώπων (NAACP), ιδρύθηκε το 1909 και είναι η μεγαλύτερη και παλαιότερη πολιτική οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στις ΗΠΑ. Τα βραβεία «Image» γιορτάζουν τα εξαιρετικά επιτεύγματα έγχρωμων ανθρώπων στις τέχνες, καθώς και άτομα ή ομάδες, που προωθούν την κοινωνική δικαιοσύνη μέσα από τη δημιουργικοτητά τους.

Η σειρά «Νόμος και Τάξη: Eιδική Oμάδα», τιμήθηκε με το βραβείο «Καλύτερη δραματική σειρά» αλλά και ο σκληρός ντετέκτιβ της σειράς και γνωστός μουσικός «Ice T» ήταν υποψήφιος για το βραβείο «Β΄ αντρικού ρόλου σε δραματική σειρά». Τον 12ο κύκλο της σειράς, παραγωγής 2011, έχει εξασφαλίσει και θα προβάλλει το Star στους προσεχείς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...