Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Tην ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος προανήγγειλε ο Χάρης Καστανίδης

Την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος στο οποίο θα συμμετέχουν διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε μέσω του Βήμα 99,5 ο Χάρης Καστανίδης.


«Ήδη έχει ξεκινήσει μία συνεννόηση και μία συζήτηση μεταξύ των βουλευτών οι οποίοι διεγράφησαν ώστε να συντονίσουμε τις κοινοβουλευτικές μας και πολιτικές δραστηριότητες» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο νέο κόμμα και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ είπε ότι δεν γίνονται συζητήσεις με διαγραφέντες βουλευτές άλλων κομμάτων.

Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του Κινήματος, που διεγράφη επειδή καταψήφισε το νέο Μνημόνιο, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση τόσο στον Γιώργο Παπανδρέου όσο και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζοντας ότι η νέα δανειακή σύμβαση που υπεγράφη οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο.

 «Δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσω με μία γραμμή την οποία υποστηρίζει ένα μικρό ιδεολογικό μόρφωμα στο ΠΑΣΟΚ, που έχει μεταλλαχθεί σε νεοφιλελεύθερο. Εμείς ανήκουμε στον χώρο της κεντροαριστεράς, ανήκουμε στην ευρωπαϊκή παράδοση του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Και θα υπερασπιστούμε τέτοιες απόψεις», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ απέρριψε το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ.

 newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...