Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Πούτιν: «Καμικάζι ο Παπαδήμος»

Λουκάς Παπαδήμος και Μάριο Μόντι είναι... καμικάζι γιατί έχουν αναλάβει δύσκολες αποστολές σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις προεδρικές εκλογές της Κυριακής, ο Ρώσος πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στους διευθυντές κορυφαίων εφημερίδων του κόσμου.

Και όταν ρωτήθηκε για τον Μάριο Μόντι και το πως σχολιάζει τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης της Ιταλίας, μετά την υποχρεωτική αποχώρηση του «φίλου» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συνέκρινε την κατάσταση στην Ιταλία με την Ελλάδα.

«Έχει μπροστά του μια πολύ δύσκολη αποστολή. Νομίζω ότι τα κάνει όλα σωστά και κινείται σε απολύτως ορθή κατεύθυνση. Όμως είναι ένα περίπλοκο έργο, ουσιαστικά έχετε έναν "καμικάζι" πρωθυπουργό. Αυτοί οι στόχοι, τους οποίους έχει θέσει η εν ενεργεία κυβέρνηση στην Ελλάδα, είτε στην Ιταλία (στην Ιταλία βέβαια η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη, σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά και πάλι τα προβλήματα είναι πολλά) μπορούν να υλοποιηθούν μόνο από ανθρώπους, που δεν έχουν προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες για το μέλλον. Πρέπει να είναι μάλιστα υπεύθυνοι άνθρωποι, που αγαπούν τη χώρα τους και να είναι καλοί επαγγελματίες», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...