Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Νέο κύμα κακοκαιρίας σε όλη την χώρα από το πρωί της Τρίτης

Νέο κύμα κακοκαιρίας με έντονες βροχές και καταιγίδες, αλλά και χιονοπτώσεις αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από το πρωί της Τρίτης.


Σύμφωνα με την μετεωρολόγο, Ε. Κατριτζόγλου, στην Κεφαλονιά, όπου αρκετοί κάτοικοι έχουν μείνει χωρίς σπίτια, θα σημειωθούν αραιές βροχοπτώσεις με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται μεταξύ 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιος θα είναι ο καιρός σε όλα τα νησιά του Ιονίου.


Όπως σας είπαμε, η κακοκαιρία θα πλήξει όλη την χώρα. Στην Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη αναμένονται έντονες βροχές και καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε Μακεδονία και Θράκη από σήμερα το βράδυ, ενώ θα επεκταθούν σε Ήπειρο και Κεντρική Ελλάδα από την Τρίτη. Στις περιοχές αυτές οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές, ενώ θα επικρατήσει  παγετός τις βραδινές και τις πολύ πρωινές ώρες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι λίγο πιο «απαλός», χωρίς ωστόσο να λείψουν οι βροχές, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στα λευκά και την Πάρνηθα.

Χιονόνερο, ίσως και χιόνι να δούμε στην Θεσσαλονίκη, όπου δεν αποκλείεται το θερμόμετρο να δείξει και θερμοκρασίες υπό το μηδέν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...