Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Συνέλαβαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Συνελήφθη σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη διαδικασία του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

H μήνυση αφορά δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα, που είχαν αναρτηθεί στη zougla.gr. Στις δηλώσεις του, ο κ. Σούρλας υποστήριζε πως ο Κώστας Βαξεβάνης «έθαψε» θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Να σημειωθεί ότι συνελήφθη και ο αρχισυντάκτης του zougla, Νικος Γεωργιάδης, ενώ ο κ. Βαξεβάνης είχε μηνύσει και το κ. Σούρλα παραθέτοντας στη μήνυση του δημοσιεύματα της «Πανδώρας» που αναφέρονταν στις καταγγελίες του κ. Σούρλα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ

Πριν από λίγο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος από το zougla.gr, απάντησε στον Κώστα Βαξεβάνη, με δημοσίευμα της ιστοσελίδας, υπό τον τίτλο "Βιάστηκε ο υπάλληλος της ΕΡΤ". Στο κέιμενο αναφέρεται χαρακτηριστικά:

" Η Εισαγγελία δεν δέχθηκε να παίξει το παιχνίδι εντυπωσιασμού και μετά την αυτόβουλη εμφάνιση των δύο δημοσιογράφων, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και Νίκου Γεωργιάδη, ορίστηκε προκαταρκτική εξέταση και αφέθησαν ελεύθεροι. Οι δημοσιογράφοι θα καταθέσουν ανωμοτί για τη μήνυση από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Κώστα Βαξεβάνη, που αφορούσε σε καταγγελίες του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, Γ. Σούρλα για τη λαθρεμπορία καυσίμων στις Ε.Δ." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...