Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Λάκης Γαβαλάς: Οδηγείται στη φυλακή!

Στις φυλακές οδηγείται, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Πρώτο Θέμα", ο Λάκης Γαβαλάς μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή που ακολούθησε  την τρίτη κατά σειρά σύλληψή του από τις αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γνωστός επιχειρηματίας της μόδας θα κρατηθεί στη φυλακή μέχρι οι συνήγοροί του να διευθετήσουν την υπόθεση, καθώς κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για μη απόδοση ΦΠΑ, ύψους 145 χιλιάδων ευρώ.

Μάλιστα, οι δικηγόροι του Λάκη Γαβαλά προσπάθησαν να αποφύγουν την κράτησή του, ζητώντας από τις αρχές να κατατεθεί το ποσό σε δόσεις, πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή, καθώς η καταβολή του ΦΠΑ πρέπει να γίνει εφάπαξ.

Η οφειλή αυτή προέρχεται από την δεύτερη εταιρία του Λάκη Γαβαλά, οι οποία φαίνεται να έχει συνολικά χρέη ύψους 500 χιλιάδων ευρώ. Η διαφορά με τις προηγούμενες συλλήψεις του επιχειρηματία είναι πως αυτή τη φορά δεν κατηγορείται για χρέη προς το δημόσιο (αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος) αλλά για μία απόδοση ΦΠΑ που θεωρείται κακούργημα, ως εκ τούτου διατάχθηκε η κράτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...