Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Πατρινές κουτσομπόλες έλεγαν μάνα και κόρη πόρνες και έφαγαν 8 μήνες φυλακή

Μαλλιοτραβήγματα και γαλλικά στους διαδρόμους του δικαστικου μεγάρου
Και το… κουτσομπολιό τιμωρείται και καταδικάζεται, αυστηρά! Και ειδικά μάλιστα μετά από την απόφαση η οποία εκδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τα δικαστήρια της Πάτρας σε μια υπόθεση αντιδικίας μεταξύ γυναικών που διαμένουν στην ίδια πολυκατοικίας, με κατηγορία την… συκοφαντική δυσφήμιση.


Το δικαστήριο επέβαλε 8μηνες φυλακίσεις (με αναστολή) σε κάθε μία από τις συνολικά πέντε κατηγορούμενες.

Όλα άρχισαν από τις δύο μηνύτριες οι οποίες ήταν μάνα και κόρη. Όπως υποστήριζαν, με βάση πάντα το κατηγορητήριο και τα όσα κατατέθηκαν εντός της δικαστικής αιθούσης, είχαν γίνει πολλές φορές αποδέκτες πληροφοριών γύρω από τα… κουτσομπολιά που έκαναν οι γειτόνισσές τους για τις ίδιες, παραπέμποντας ακόμα και σε πορνεία της μάνας ή ακόμα και της κόρης!

Πιο συγκεκριμένα, φέρονται συχνά πυκνά να σχημάτιζαν πηγαδάκια και να συζητούσαν γύρω από φήμες που αφορούσαν σε «κρυφές» δραστηριότητες των δύο γυναικών. Βέβαια από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυπτε ότι οι συζητήσεις αυτές κατέληγαν σε κάποιους άλλους, σε τρίτα πρόσωπα δηλαδή, αλλά παρ’ όλα αυτά η μήνυση αφορούσε σε συκοφαντική δυσφήμιση και σε κακό που προκαλείτο στην εργασία της μάνας η οποία διατηρούσε κατάστημα. Και τελικά, το δικαστήριο έκρινε πως τελέστηκε αδίκημα σε βάρος των δύο μηνυτριών, με αποτέλεσμα να επιβάλει ενοχή στις κατηγορούμενες.

Η δίκη σύμφωνα με το dete.gr εξελίχθηκε επεισοδιακά. Τουλάχιστον στο περιθώριό της καθώς μία από τις κατηγορούμενες αντάλλαξε κουβέντες με τις μηνύτριες. Οι κουβέντες έγιναν «γαλλικά» και οι δύο γυναίκες δεν άργησαν να… μαλλιοτραβηχτούν στους δικαστικούς διαδρόμους. 

Στο χώρο του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας επικράτησε κυριολεκτικά πανδαιμόνιο! Με αποτέλεσμα η πρόεδρος της Έδρας να διατάξει τη σύλληψή τους από αστυνομικό. Τελικώς έγιναν συστάσεις και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...