Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

VIDEO - Προσαγωγές μετά την «εισβολή» στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη

Ένταση και προσαγωγές μετά την εισβολή φοιτητών στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που διαμαρτυρήθηκαν για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι.

Στόχος ομάδας διαδηλωτών, έγινε το πολιτικό γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην οδό Γενναδίου στο κέντρο της Αθήνας, λίγο μετά τις 11 το πρωί. 


Περίπου 50 άτομα μπήκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το γραφείο του Υπουργού, φωνάζοντας συνθήματα σχετικά με τον πνιγμό των 12 μεταναστών από τη Συρία και το Αφγανιστάν στο Φαρμακονήσι, πριν από 10 ημέρες, κατά την επιχείρηση διάσωσής τους από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν φυλλάδια.

Υπάλληλοι του πολιτικού γραφείου κάλεσαν την Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά, διμοιρία αστυνομικών των ΜΑΤ και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΕΛΤΑ εντόπισαν 45 από τους διαμαρτυρόμενους, οι οποίοι προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, καθώς προηγουμένως είχαν επιχειρήσει να φθάσουν στον έβδομο όροφο τού κτιρίου, όπου στεγάζεται και το πολιτικό γραφείο τού πατέρα τού υπουργού.

Βαρβιτσιώτης - Παρέμβαση στο γραφείο του

Να απελευθερωθούν οι συλληφθέντες ζήτησε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής τού ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντωνής, ενώ το «ντου» νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων στη Βουλή.

Χθες πάντως κατά την ενημέρωση της Βουλής για την τραγωδία στο Φαρμακονησι, ο υπουργός Ναυτιλίας κατηγόρησε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έφθασαν στο έσχατο σημείο «να μιλούν για δολοφονική απόπειρα και να λένε ότι επιχαίρουμε για την ανθρώπινη τραγωδία».

Δείτε βίντεο από την διαμαρτυρία των φοιτητών στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...