Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ποινική δίωξη σε βάρος του αδελφού και της συζύγου του Γ. Γιακουμάτου

Ποινική δίωξη για ανακριβή έκδοση παραστατικών στοιχείων ασκήθηκε σε βάρος του αδελφού και της συζύγου του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, οι οποίοι συνελήφθησαν για φορολογικές παραβάσεις.

Το ίδιο αδίκημα αντιμετωπίζουν και η διαχειρίστρια καθώς και ο λογιστής του οίκου ευγηρίας  «Αγιος Χαράλαμπος» στο Νέο Ψυχικό, στον οποίο η σύζυγος του βουλευτή εμφανίζεται ως πρόεδρος και ο αδελφός του ως διευθύνων σύμβουλος.


Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι κρατούνται μέχρι αύριο οπότε και θα οδηγηθούν να δικαστούν στο Αυτόφωρο.

Με αποκαλύψεις για το ποίοι κρύβονται πίσω από τη σύλληψη της γυναίκας του για φορολογική παράβαση απειλεί ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο βουλευτής της ΝΔ σε επικοινωνία του με το STAR διευκρίνισε ότι ο αδερφός του είναι στο δ.σ. του οίκου ευγηρίας και πως η συζυγός του διετέλεσε πρόεδρος για ένα μικρό χρονικό διάστημα το 2000.

Υποστηρίζει ότι η φορολογική παράβαση είναι  πλημμεληματικού χαρακτήρα της τάξεως των 10-20.000 ευρώ και πως δεν είχε ειδοποιηθεί κανείς σχετικά με το θέμα.

«Είναι αμφισβητούμενη παράβαση, δεν υπάρχει» σημειώνει ο κ. Γιακουμάτος και εξηγεί: «Οι αρχές μπέρδεψαν το μηνιάτικο που προπλήρωνε ο νοσηλευόμενος με τις αποδείξεις για τα φάρμακα».

Ο ίδιος, ισχυρίζεται ότι υπάρχει μεθόδευση και αφήνει υπονοούμενα ότι τη σύζυγό του την «κυνηγούσαν» 11 μήνες με στόχο να τη συλλάβουν. Μάλιστα, απειλεί με αποκαλύψεις για το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή τη «μεθόδευση», όπως ο ίδιος την αποκαλεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...