Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Προφυλακίστηκαν μητέρα και πατριός για σεξουαλική κακοποίηση 18χρονης

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο πατριός και η μητέρα ενός 18χρονου κοριτσιού στη Ρόδο, που κατηγορούνται ότι το κακοποιούσαν σεξουαλικά εδώ και τέσσερα χρόνια.

Πριν από λίγες ημέρες η 18χρονη κατήγγειλε ότι ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά με τη συναίνεση της μητέρας της από την ηλικία των 14 ετών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, η 18χρονη στην πολύωρη κατάθεσή της ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου, Μ.Κρανίτη, ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι ο 51χρονος πατριός της της έδινε κάνναβη και την παρότρυνε να παρακολουθεί μαζί του ταινίες με πορνογραφικό περιεχόμενο, ενώ η 40χρονη μητέρα της την παρότρυνε να έχει σεξουαλικές επαφές με τον 51χρονο.

Οι δύο κατηγορούμενοι, που περιγράφονται ως ένα θρησκόληπτο ζευγάρι, συνελήφθησαν λίγη ώρα πριν αναχωρήσουν από τη Ρόδο για την Τήνο.

Ο 51χρονος έχει τρία παιδιά από άλλο γάμο και η 40χρονη είναι μητέρα ακόμη δύο αγοριών.

Και οι δύο αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται και υποστηρίζουν ότι όσα ισχυρίζεται η 18χρονη είναι αποκυήματα της φαντασίας της. Διατείνονται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, λόγω του χωρισμού των γονιών της και ότι δεν έχει αποδεχτεί τη σχέση της μητέρας της με τον 51χρονο.

Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες  του «βιασμού», της «αποπλάνησης παιδιών» και της «κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...