Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσαυγίτες σε αντιφασίστα μία ημέρα μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα: "Θα είσαι ο επόμενος"

Ούτε η κατακραυγή από τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα δε στάθηκε ικανή για να βάλει φρένο στους τραμπουκισμούς και στις επιθέσεις των χρυσαυγιτών. Σοκάρουν οι νέες καταγγελίες!


Μόλις μία ημέρα μετά τη δολοφονία του 34χρονου από τον χρυσαυγίτη Γεώργιο Ρουπακιά και αμέσως μετά το αντιφασιστικό συλλαλητήριο  που διοργανώθηκε στην περιοχή, ένας ακόμη αντιφασίστας μπήκε στο στόχαστρό τους...

"Χρυσαυγίτες με απείλησαν να με σκοτώσουν, μία ημέρα μετά τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα"

Όπως καταγγέλλει ο κ. Παντελής Παναγιωτακόπουλος, στέλεχος της "Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και  τη Φασιστική Απειλή" (ΚΕΕΡΦΑ), "Όπως επιστρέφαμε κάποιοι που συμμετείχαμε στην κινητοποίηση για να πάρουμε τα οχήματα που είχαμε αφήσει στο σημείο της δολοφονίας, πέρασαν δυο μηχανές, στη μία ήταν πάνω μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία φώναζαν δε σε πετύχαμε... Είσαι ο επόμενος".

Όπως προκύπτει επίσης από άλλη καταγγελία, οι επιθέσεις χρυσαυγιτών προς μετανάστες συνεχίστηκαν και σε άλλα σημεία της Αθήνας, τα επόμενα 24ωρα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο γραμματέας της οργάνωσης "Γιατροί του κόσμου", αποκάλυψε πως δυο μόλις ημέρες μετά το φονικό στο Κερατσίνι, ένας Πακιστανός χτυπήθηκε άγρια από χρυσαυγίτες με ρόπαλο του μπέισμπολ, μέρα μεσημέρι στο Γκάζι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...