Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Θύμα επίθεσης ο αδερφός του Σ. Κεδίκογλου

Tα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον λόφο του Στρέφη


Άγνωστοι επιχείρησαν να επιτεθούν στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον λόφο του Στρέφη. Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή έξι ατόμων που κινούνταν κοντά στο σπίτι, τα οποία τελικά αφέθηκαν ελεύθερα.

Να σημειωθεί ότι το σπίτι του αδελφού του κ. Κεδίκογλου έχει βρεθεί στο στόχαστρο αγνώστων άλλες δύο φορές. Την πρώτη, στις 12 Ιανουαρίου, άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα την είσοδο τριώροφου κτηρίου, όπου στεγάζεται και το τεχνικό γραφείο του κ. Κεδίκογλου, ο οποίος ήταν στο σπίτι μαζί με τη σύζυγό του και το τρίχρονο παιδί τους, και πέταξαν στο εσωτερικό μία βόμβα μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά καθώς και μικρές υλικές ζημιές.

Η δεύτερη επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της 28ης Μαρτίου. Οι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με δηλώσεις του στο MEGA καταδίκασε την επίθεση. «Το συγκεκριμένο σπίτι έγινε πάλι στόχος από αγνώστους, αλλά αυτήν τη φορά η αστυνομία ήταν προετοιμασμένη. Υπήρξε συμπλοκή και οι άγνωστοι καταδιώχθηκαν. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Η Δικαιοσύνη θα ολοκληρώσει τη δουλειά της. Πρέπει να αποβάλουμε τη βία από την κοινωνία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...