Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Τέστ DNA στην κόρη του κάνει ο Βρετανός Πρωθυπουργός! Φήμες θέλουν να είναι παιδί του... Δημάρχου!


Δύσκολες μέρες περνάει ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, καθώς... οι φήμες γύρω από το πόσο πιστή του είναι η σύζυγός του, οργιάζουν.

Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για σeξουαλική σχέση της συζύγου του Κάμερον, Σαμάνθα και του δημάρχου του Λονδίνου, Μπορίς Τζόνσον και αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Οι τελευταίες φήμες μιλούν για τον «καρπό» του παράνομου έρωτα που εκτυλίχθηκε στο Λονδίνο και πρόκειται, σύμφωνα πάντα με τις διαδικτυακές φήμες, για την εννιάχρονη Νάνσι Κάμερον, μία από τις κόρες του πρωθυπουργικού ζεύγους.

Με στόχο να λάμψει η αλήθεια μάλιστα, θα γίνει τεστ πατρότητας προκειμένου να διαπιστωθεί αν η μικρή Νάνσι Κάμερον έχει βιολογικό πατέρα των δήμαρχο του Λονδίνου.

Τρανταχτή απόδειξη για το σeξουαλικό σκάνδαλο που ταράζει τα νερά της Ντάουνγινγκ Στρητ είναι μία «ροζ» κασέτα η οποία βρίσκεται ήδη στα χέρια της βρετανικής κυβέρνησης και στην οποία πρωταγωνιστούν οι παράνομοι εραστές.

Η ανάρμοστη σχέση, όπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στρητ, έχει λάβει τέλος, ωστόσο, τα μόνα στοιχεία που επιβεβαιώνει η βρετανική κυβέρνηση είναι ότι πρόκειται για δύο μεσήλικα άτομα που δεν έχουν θέση κυβερνητικό αξίωμα.

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail», που επικαλείται κυβερνητικές πηγές, ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στρητ πραγματοποιεί συνεχείς συσκέψεις με τους συνεργάτες του προκειμένου να διαχειριστεί την αποκάλυψη ότι δύο άτομα εμπλέκονται στο ροζ σκάνδαλο-δυναμίτη που προκαλεί κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση.

«Κανείς μας δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ο πρωθυπουργός αντιλήφθηκε αμέσως τη σοβαρότητα της υπόθεσης», σχολιάζουν στη βρετανική εφημερίδα στενοί συνεργάτες του Κάμερον.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...