Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΟΣ είναι ο 20χρονος στρατιώτης που σκοτώθηκε μετά από ανατροπή τεθωρακισμένου οχήματος


Στο πένθος έχει βυθιστεί το Αλιβέρι Ευβοίας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες. Μετά το διπλό φονικό του γυναικολόγου και της συζύγου του, τραγικό θάνατο βρήκε ένας 20χρονος στρατιώτης, που καταγόταν από την περιοχή.  


Η τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το πρωί (05.50) όταν ερπυστριοφόρο όχημα Μ113 εξετράπη της πορείας του, έπεσε σε χαράδρα και ανετράπη σε παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος  της περιοχής Συκάμινο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ερπυστριοφόρο συμμετείχε σε φάλαγγα οχημάτων του 575 Τάγματος Πεζοναυτών, η οποία κινείτο με προορισμό τον Λιμένα Ωρωπού, λόγω της συμμετοχής των τμημάτων σε Εθνική Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων.

Σημειώνεται πως η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό διεξάγεται κανονικά.

Το περιστατικό διερευνάται.

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι σήμερα στις 05:50 περίπου, στην παράπλευρη οδό της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της περιοχής Συκάμινο, ερπυστριοφόρο όχημα Μ113, εξετράπη της πορείας του, έπεσε σε χαράδρα και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του Στρατιώτη (ΠΝ) Ε. Κ. Το ερπυστριοφόρο όχημα συμμετείχε σε φάλαγγα οχημάτων του 575 Τάγματος Πεζοναυτών, η οποία κινείτο με προορισμό τον Λιμένα Ωρωπού, λόγω της συμμετοχής των τμημάτων σε Εθνική Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση και Προανάκριση από τα αρμόδια στρατιωτικά όργανα. Στον τόπο του δυστυχήματος μετέβη ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος για να συντονίσει τις έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...