Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Δήλωση ΒΟΜΒΑ: «Είχα δεσμό με τον Σίλβιο» λέει η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέττι!


Την αισθηματική της σχέση με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε στους δικαστές του Μιλάνου η πρώην περιφερειακή σύμβουλος του Μιλάνου Νικόλ Μινέττι, η οποία  κατηγορείται για συμμετοχή σε προαγωγή στην πορνεία, στα πλαίσια της υπόθεσης «Μπούγκα Μπούγκα».


Σε σημερινή της κατάθεση η Μινέττι τόνισε ότι «με τον Μπερλουσκόνι υπήρχε πραγματική αγάπη, ένας κανονικός δεσμός, με συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον».

«Μόλις τον γνώρισα-πρόσθεσε η 28χρονη οδοντοτεχνίτης και πρώην πολιτικός- με σαγήνευσε αμέσως με την χαρισματική του προσωπικότητα. Πρώτα γίναμε φίλοι, και μετά από λίγο, άρχισε ο δεσμός μας».


Η Νικόλ Μινέττι αρνήθηκε ότι οργάνωσε  τα «καυτά  πάρτι της βίλας του Αρκορε», όπως την κατηγορούν  οι εισαγγελείς.


«Δεν ήξερα ότι η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα ήταν ανήλικη. Δεν οργάνωσα και δεν χειρίστηκα απολύτως τίποτα, διότι δεν είχε στηθεί κανένας περίεργος μηχανισμός», πρόσθεσε η πρώην περιφερειακή σύμβουλος της κεντροδεξιάς στην ευρύτερη περιοχή  του Μιλάνου.

O εισαγγελέας του Μιλάνου έχει ζητήσει την καταδίκη της Νικόλ Μινέττι  σε επτά χρόνια κάθειρξης και σε δια βίου στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...