Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

VIDEO - Σαμαράς: Διαψεύσαμε τους επαγγελματίες καταστροφολόγους

Διασφαλίζουμε την αξιοπιστία της χώρας και δίνουμε προτεραιότητα στην ανάπτυξη, διαψεύδοντας τους επαγγελματίες καταστροφολόγους και κυρίως την αντιπολίτευση που με δηλητηριώδη λαϊκισμό υπονομεύει τις επενδύσεις στη χώρα, δήλωσε ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του με την οποία έκλεισαν σήμερα οι εργασίες του προσυνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ. Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα στηλίτευσε στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απέδωσε εύσημα σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για τη στήριξή τους.

«Η τρικομματική κυβέρνηση έχει διαφωνίες κυρίως ιδεολογικές αλλά έχει καταφέρει μέσα σε 11 μήνες που κυβερνά να σταθεροποιήσει τη χώρα και να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως αυτό συμβαίνει την ώρα που η αποσταθεροποίηση διευρύνεται στη γειτονιά μας και σε όλη την ανατολική Μεσόγειο.

Σχετικά με το ΔΝΤ είπε ότι, «τα λάθη τα είχαμε επισημάνει από το πρώτο μνημόνιο, αλλά σήμερα πλέον δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε πίσω και προχωράμε μπροστά».

Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο φαινόμενο του ναζισμού.

«Το μόνο μελανό σημείο των τελευταίων χρόνων είναι οι νεοναζί» είπε ο Αντώνης Σαμαράς και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «υπηρετεί τους νεοναζί όταν ζητά να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες».

Κατηγόρησε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό και για το γεγονός ότι «υπονομεύει τη χώρα να βγει από την κρίση διώχνοντας επενδυτές».


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...