Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: "Μεταρρύθμιση" το λουκέτο στην ΕΡΤ

Μεταρρύθμιση χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζένιφερ Πσάκι, το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Στην καθημερινή ενημέρωση του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ, η κ. Πσάκι κλήθηκε να απαντήσεις για τις εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά με πληροφορίες του www.mignatiou.com η πρεσβεία στην Αθήνα εισηγήθηκε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ να αποφύγει να τοποθετηθεί, διότι τυχόν τοποθέτηση θα μπορούσε να εκληφθεί ως παρέμβαση εναντίον των μεταρρυθμίσεων, που ανέλαβε να φέρει εις πέρας η Ελλάδα στο πλαίσιο του Ελληνικού Προγράμματος.

Διαβάστε τον διάλογο

Ερώτηση: Πριν από δύο ημέρες η ελληνική κυβέρνηση έκλεισε την Ελληνική Κρατική Τηλεόραση. Περίπου 2500 από τους συναδέλφους μας έχασαν τις δουλειές τους. Στην Ευρώπη πιστεύουν ότι αυτό αποτελεί παραβίαση της ελευθερίας του Τύπου. Εχετε κάποιο σχόλιο;

Απάντηση: Είδαμε βεβαίως τα δημοσιεύματα. Δεν έχω τίποτα συγκεκριμένο να σας πω. Αναγνωρίζουμε βέβαια ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, λόγω της οικονομικής συγκυρίας, στηρίζουμε την Ελλάδα και συμπάσχουμε με τους Έλληνες κατά τη διάρκεια αυτής της οικονομικής κρίσης. Κατανοούμε την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις  που θα κάνουν την Ελλάδα πιο ανταγωνιστική και ευημερούσα στο μέλλον.

Ερώτηση: Αλλά η απόλυση 2500 ατόμων είναι μεταρρύθμιση;

Απάντηση: Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο για σας για το θέμα αυτό, και πάλι πρόκειται για μια δύσκολη οικονομική στιγμή και στηρίζουμε την Ελλάδα και τις κορυφαίες επιλογές που πρέπει να γίνουν.


news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...