Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ενέδρα με μολότοφ στους οπαδούς της ΑΕΚ

Οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι τα δέκα άτομα που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής, έξω απο το Δημοτικό Γυμναστήριο Χολαργού, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μπάσκετ μεταξύ της τοπικής ομάδας και της ΑΕΚ.

Δέκα άτομα συνέλαβε η αστυνομία στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού, οι οποίοι πήγαιναν να παρακολουθήσουν αγώνα μπάσκετ Β' Εθνικής και ήταν οπλισμένο με βόμβες μολότοφ, σπρέι πιπεριού και πτυσσόμενα γκλόμπ.

Ανδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ εντόπισαν κοντά στο γήπεδο οκτώ νεαρούς ηλικίας από 21 έως 33 ετών με ένα κιβώτιο που περιείχε περίπου είκοσι μολότοφ.

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίσθηκε στον προαύλιο χώρο του γηπέδου και ένας 33χρονος που είχε μαζί του έναν υαλοθραύστη και ένας 35χρονος με μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο και σπρέι πιπεριού.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν κατά περίπτωση τα αδικήματα της παράβασης των Διατάξεων «σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες» και παράβαση των Νόμων «περί όπλων», «περί εξωσχολικού αθλητισμού», «καταπολέμησης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και «περί ίδρυσης οργάνωσης και λειτουργίας αθλητικών επαγγελματικών ενώσεων».

Δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...