Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Θρίλερ με τραγικό τέλος για ζευγάρι που γνωρίστηκε στα "Παρατράγουδα"!


Θρίλερ με τραγικό τέλος για ζευγάρι που γνωρίστηκε στα "Παρατράγουδα"!
Γνωρίστηκαν στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, η γνωριμία τους κατέληξε σε γάμο, όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, το τέλος ήρθε με το χειρότερο τρόπο... εκείνος νεκρός και εκείνη κατηγορούμενη.

Πρόκειται για την ιστορία του Παναγιώτη Τσόπελα και της Παναγιώτας Καψή που συναντήθηκαν πρώτη φορά το 2006 στα Παρατράγουδα. Ο 90χρονος αναζητούσε γυναίκα τονίζοντας ότι διέθετε αρκετά χρήματα "για να την κάνει βασίλισσα". Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε η κατά τέσσερις δεκαετίες μικρότερη του γυναίκα και σύντομα ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ένα σπίτι, ένα οικόπεδο και αρκετά χρήματα πέρασαν στα χέρια της νιόπαντρης, όπως γράφει η Espresso. Λίγο καιρό αργότερα, ο 90χρονος γλιστράει από τις σκάλες και πέφτει στο σπίτι του στην Αμαλιάδα. Στο νοσοκομείο οι γιατροί υποστηρίζουν ότι η μεταφορά του έγινε με καθυστέρηση και ο Παναγιώτης Τσόπελας καταλήγει πριν υποβληθεί σε εγχείρηση.

Οι συγγενείς του θύματος κινήθηκαν άμεσα κατηγορώντας τη σύζυγό του ότι με τις παραλείψεις της τον εξέθεσε σε κίνδυνο. Οι κατηγορίες οδήγησαν στο δικαστήριο και τελικά η Παναγιώτα Καψή καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης. Χθες ξανακάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αυτή τη φορά στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών και η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...