Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

"Ήλιος με δόντια" την Τετάρτη


Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 22 στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το πρωί στο Βόρειο Ιόνιο νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...