Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ο Κοντομηνάς μιλά για "εθνικούς λαθρεμπόρους και εθνικούς εκβιαστές εκδότες"

"Μπράβο που ασχολούνται με το ποιος ήταν ο πρόεδρος της Ιντεραμέρικαν και όχι με τους "εθνικούς προμηθευτές, τους εθνικούς συκοφάντες, τους εθνικούς λαθρεμπόρους και εθνικούς εκβιαστές εκδότες"

Μ΄αυτά τα λόγια ο Δημήτρης Κοντομηνάς απαντά στην είδηση ότι ο δημοσιογράφος Κωστας Βαξεβάνης δημοσίευσε τη λίστα Λαγκάρντ στο περιοδικό HOT DOC, αφού πρώτα είχε αφαιρέσει το όνομα του προέδρου του Alpha.


Ο Δ. Κοντομηνάς μιλώντας στον ιστότοπο crime.gr ανέφερε μετά από σχετική ερώτηση για το αν ο λογαριασμός που αναφέρεται στη λίστα Λαγκάρντ είναι δικός του: «Είναι εταιρικός λογαριασμός που ανήκει στην Ιντεραμέρικαν της οποίας ήμουν ιδιόκτητης και πρόεδρος, όπως γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες στην Ελλάδα. Ως ασφαλιστική εταιρεία ήταν υποχρεωμένη εκ των αναγκών της να έχει λογαριασμούς ωστε να μπορεί να αποζημιώσει τους εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους Έλληνες και ξένους, σε περίπτωση που απαιτείτο».

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν θα καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή εφόσον του ζητηθεί από τα μέλη της κάτι τέτοιο: «Είμαι ανοιχτός σε οποιοδήποτε έλεγχο και έτοιμος να καταθέσω. Εύχομαι η επιτροπή να κάνει τη δουλειά της, να συντάξει ένα πόρισμα και όχι πέντε, όπως γίνεται συνήθως. Η αλήθεια είναι μια και μοναδική. Άλλωστε, μιλάμε για έναν λογαριασμό με μηδενικό υπόλοιπο. Πρέπει όμως να προσθέσω και να ρωτήσω κάτι. Ποιος Έλληνας που διάβασε την λίστα και είδε το όνομα Ιντεραμέρικαν δεν γνώριζε ότι εγώ ήμουν ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας. Με αυτό το δεδομένο θα ήθελα να ρωτήσω τα μελή της επιτροπής και ιδιαίτερα κάποιους, που μπλέκουν τους αριθμούς τηλεφώνου με τους αριθμούς των καταθέσεων του κ. Τσοχατζόπουλου, τι αποκάλυψαν; Ότι πρόεδρος στην Ιντεραμέρικαν ήμουν εγώ; Μπράβο τους, μπράβο που χρειάστηκαν μήνες για να καταλάβουν αυτό που όλοι γνώριζαν. Μπράβο που ασχολούνται με το ποιος ήταν ο πρόεδρος της Ιντεραμέρικαν και όχι με τους "εθνικούς προμηθευτές, τους εθνικούς συκοφάντες, τους εθνικούς λαθρεμπόρους και εθνικούς εκβιαστές εκδότες". Ελπίζω αφού ολοκληρωθεί η έρευνα στους λογαριασμούς με μηδενικό υπόλοιπο να ασχοληθούν και με τους λογαριασμούς με πραγματικά υψηλό υπόλοιπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον Βαξεβάνη ότι αφαίρεσε το όνομα του Κοντομηνά από τη λίστα Λαγκάρντ 



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...