Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Πάτρα: Προανήγγειλε με μήνυμα την αυτοκτονία αλλά η σπιτονοικοκυρά το είδε πολύ αργά...


Ο αυτόχειρας που έδωσε τέλος στη ζωή του σε γέφυρα, ίσως να ήταν ζωντανός αν η γυναίκα που απευθύνθηκε δεν κοιμόταν την ώρα που δέχτηκε το επίμαχο μήνυμα - Διαβάστε τι έγραφε...

Ο 60χρονος άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες έμενε μόνος του στην Πάτρα, στις 03.00 τα ξημερώματα προειδοποίησε με μήνυμα τη σπιτονοικοκυρά του ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας σύμφωνα με το thebest.gr, φέρεται να υποστήριξε πως νιωθε μόνος και εισέπραττε αδιαφορία. ''Νιώθω μόνος'' έγραφε στο τελευταίο μήνυμα που έστειλε.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στη γέφυρα του Άνω Αλισσού. Ο αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος λίγο μετά τις 07.00. Το μηχανάκι του άνδρα βρέθηκε στο δρόμο κοντά στη γέφυρα, ενώ την αστυνομία ειδοποίησε περαστικός, που βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Οι συγγενείς του ηλικιωμένου ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, όπως και η αστυνομία που από την πρώτη στιγμή απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες από επικοινωνία του pelop.gr με ανθρώπους της περιοχής που είδαν την σοκαριστική εικόνα, είχαν δει τον αυτόχειρα να ψωνίζει στα Θωμείκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...