Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ανάκληση αυτοκινήτων Renault Megane


Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Renault, μοντέλο Megane II Estate, εκτελεί η εταιρεία PGA ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της Renault στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά 735 οχήματα, που κατασκευάστηκαν από 11/07/2003 έως 29/08/2008. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στα επηρεαζόμενα οχήματα, εξωγενείς παράγοντες, όπως έντονες διακυμάνσεις θερμοκρασίας, συστήματα πλύσης αυτοκινήτων υψηλής πίεσης εκτόξευσης νερού, βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων κ.ά., θα μπορούσαν να επιφέρουν, με την πάροδο του χρόνου, κάποια φθορά στις στερεώσεις της πίσω αεροτομής, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει μακροπρόθεσμα στην απαγκίστρωσή της κατά την οδήγηση με μεγάλη ταχύτητα και, πιθανότατα, στην πλήρη αποκόλλησή της.

Μέχρι στιγμής, έχουν αναφερθεί μερικές περιπτώσεις, παγκοσμίως, που σχετίζονται με το συγκεκριμένο θέμα, ενώ, στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί κανένα σχετικό περιστατικό.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, μέσω συστημένης επιστολής, προκειμένου να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου Renault επιθυμούν, ώστε να γίνει επαλήθευση ιχνών φθοράς και ενίσχυση των στερεώσεων της αεροτομής, με ή χωρίς αντικατάστασή της, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...