Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών ο Ηλίας Κασιδιάρης

Αθωώθηκε, εν μέσω χειροκροτημάτων από μέλη της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Το δικαστήριο έκρινε αθώο τον βουλευτή λόγω αμφιβολιών.

Αμέσως μετά τη δίκη ο Ηλίας Κασιδιάρης σε δηλώσεις του εμφανίστηκε προκλητικός και οξύς προς τους δημοσιογράφους, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «μέχρι σήμερα έλεγαν ότι είμαι ληστής μαχαιροβγάλτης και εγκληματίας. Εγώ είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώος, σήμερα το είπε και η δικαιοσύνη ότι είμαι αθώος».

Συνέχισε δε, λέγοντας: «τρίβω αυτήν την απόφαση στα μούτρα σας, που πολύ θα ήθελαν σήμερα η Χρυσή Αυγή να είναι στο περιθώριο».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ηλίας Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή στους άγνωστους που χτύπησαν με γκλομπ και μαχαίρωσαν τον φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα.

Η εμπλοκή του Ηλ.Κασιδιάρη στην υπόθεση προέκυψε από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είπε στις αρχές ότι οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον νυν βουλευτή.

Ο κατηγορούμενος βουλευτής αρνήθηκε ότι συμμετείχε στο περιστατικό, λέγοντας ότι εκείνη την ημέρα βρισκόταν -ως ιατρικός επισκέπτης- σε νοσοκομείο.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...