Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Οι επίορκοι έπρεπε να είχαν απολυθεί "χθες"», λέει η ΔΗΜΑΡ

«Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι να απολυθούν, χωρίς δεύτερη συζήτηση και συμφωνώ ότι έχει καθυστερήσει αυτή η διαδικασία. Έπρεπε να έχουν απολυθεί "χθες", "προχθές", πολύ πριν το πει η τρόικα» δήλωσε απερίφραστα την Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό BHMA FM 99,5 ο Ανδρέας Παπαδόπουλος επέμεινε στο θεωρητικά αυτονόητο για τους επίορκους δημόσιους υπάλληλους και υπερασπίστηκε τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη.

«(Το να στοχοποιείται ο κ. Μανιτάκης) είναι η εύκολη λύση και είναι απαράδεκτο να το κάνει κάποιος αυτό. Το σχέδιο που έχει επεξεργαστεί ο κ. Μανιτάκης περιλαμβάνει τις απολύσεις των επιόρκων, το κλείσιμο οργανισμών, τη συγχώνευση οργανισμών, την πολύ σκληρή αξιολόγηση, τις μετακινήσεις» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ και προσέθεσε: «Δεν είναι μόνο θέμα του κ. Μανιτάκη. Όλα τα υπουργεία πρέπει να δώσουν σχέδια, δεν είναι μόνο το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Αν το Χ υπουργείο δεν δίνει σχεδια, αντιλαμβάνεστε τη δυσκολία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Υπάρχει καθυστέρηση, κωλυσιεργία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...